okrašlovací spolek


Přednášky budou v příštím roce méně formální

12.12.2023 11:51

Vážení přátelé,

vzhledem k tomu, že někteří z Vás se nezúčastnili poslední přednášky, zveřejňujeme zde informace, které jsme na ní sdělili návštěvníkům.

Následující rozhodnutí jsme udělali po domluvě s panem ředitelem RC Čeladná Milanem Bajgarem, s paní místostarostkou Čeladné Věrou Golovou a s hlavním organizátorem akcí Senior clubu Čeladná Petrem Bernadym.

Kvůli Petrově zhoršujícímu se zdravotnímu stavu, jeho nedávnému úrazu i dalším okolnostem jsme se rozhodli pokračovat v přednáškách v roce 2024 méně formálním způsobem, a to setkáváním v klubovně Domu s pečovatelskou službou v Čeladné.

Klubovna má podobnou kapacitu jako salonek v AD Lara a je vybavená prezentační technikou, průběh přednášek by tedy zůstal v podstatě stejný. Zachováváme termín i čas posledního čtvrtku v měsíci, další přednáška bude tedy 25. ledna 2024 od 18.30 hodin na adrese Čeladná 721.

Dům s pečovatelskou službou se nachází hned za čeladenským náměstím. Pokud zaparkujete na náměstí, můžete projít jedním z průchodů směrem ke komínu, budova domu je přímo naproti němu. Klubovna se nachází v přízemí domu a je možné si v průběhu akce zakoupit drobné pohoštění, čaj, kávu a podobně.

Ze stejných důvodů nebudeme organizovat silvestrovskou přednášku, nebude se konat ani žádná navazující silvestrovská akce v restauraci U Sestřiček.

Přednáška o lidové vypravěčce a básnířce Františce Pituchové bude první lednovou přednáškou, takže o ni nepřijdete. Témata dalších přednášek v roce 2024 ještě promýšlíme, zřejmě budeme pokračovat v seriálu Abeceda Beskyd.

Přejeme Vám oba jen to nejlepší v roce 2024 a hlavně co nejpevnější zdraví. Těšíme se na setkání s Vámi a doufáme, že nám zachováte přízeň. :-)

Přátelsky

Andrea Anderle Adamová a Petr Anderle

—————

Zpět