okrašlovací spolek


Na 1. máje nás už poosmé čeká pochod na Skalku

05.04.2018 22:14

Okrašlovací spolek Rozhledna se sídlem v Čeladné se svými kolektivními členy, obcemi Čeladná, Kunčice pod Ondřejníkem a Pstruží, zve všechny občany z okolí Ondřejníku a příznivce na již

VIII. májový pochod na Skalku.

V roce 2011 jsme na tomto nevyšším vrcholu Ondřejníku umístili základní kámen budoucí rozhledny. Od té doby probíhala legislativní jednání, jejichž výsledkem je souhlas vlastníka pozemku se stavbou rozhledny v takové podobě, pro kterou se vyslovili občané v anketě uspořádané v témže roce.

Sraz na Skalce je dne 1. května 2018 okolo 12.00 hod. Trasy nejsou předem určeny, cestu si volí každý podle svých možností. Drobné občerstvení, včetně opékání špekáčků a čepovaného piva, bude zajištěno na vrcholu, pokud to dovolí stav počasí a přístupových cest.

Zveme srdečně všechny májové poutníky: občany obcí pod Ondřejníkem, školní mládež i mládež dospělejší, rodiče dětí, pedagogy, sportovce, hasiče, členy Klubu českých turistů, klienty a zaměstnance Beskydského rehabilitačního centra a každého, kdo má rád přírodu a Beskydy.

Přijďte strávit první májový den pohledem na krásné přírodní scenérie, které nás obklopují. A také přátelskými debatami po cestě tam i zpět a na vrcholu.

—————

Zpět